Feestelijke ingebruikname graffitiwall Delft

30 NOV 2012 - Graffiti artists in Delft krijgen morgen een vroeg Sinterklaascadeau. Die middag om 12.00 uur opent de wethouder een legale graffitiwall. Deze graffitiwall, met een oppervlak van zo´n 200 vierkante meter, werd geproduceerd en geplaatst door Griekspoor.

Graffitiwalls zijn een belangrijk middel in de preventie van graffiti op ongewenste plaatsen. De ervaring leert dat graffiti artists hun zogenoemde tags liever plaatsen waar zij lang bewaard blijven. Een legale plek om de graffiti te spuiten is daarom welkom in wijken waar veel jongeren bij elkaar komen. Griekspoor plaatste de zelf ontwikkelde graffitiwall reeds in de Haarlemmermeer, Capelle aan den IJssel, Zandvoort en de gemeente Zuidplas.

Graffiti-jam en workshop

De officiële opening van de graffitiwall in Delft wordt extra luister bijgezet met een graffiti-jam en een graffiti workshop. Geïnteresseerd? Ga gerust kijken. De feestmiddag duurt van 12 tot 17 uur. De graffitiwall is door Griekspoor geplaatst bij de kruising van de Westlandseweg en de Provincialeweg in Delft.


Klik hieronder voor meer informatie over GraffitiControl

{rsfiles path="brochures/griekspoor-graffiti.pdf"}

 

Referentieprojecten & Nieuws