Diploma´s voor SVS-inspecteurs

4 MRT 2013 - Medewerkers van de afdeling Speelvoorzieningen van Griekspoor hebben onlangs met goed gevolg examen afgelegd voor de certificaten SVS-inspecteur** en SVS-inspecteur *.

De SVS-registratie stelt Griekspoor in staat om de meest uiteenlopende speeltoestellen op veiligheid te controleren en waar nodig aanbevelingen voor reparaties en onderhoud te geven.
Inspecteurs met een 1-sterregistratie zijn opgeleid om zelf routinematige visuele en operationele inspecties te verrichten volgens de geldende normen van onder meer het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Europese Commissie.
De 2-sterregistratie is bedoeld voor het verrichten van hoofdinspecties en de controle op inspecties uitgevoerd door een 1-ster-inspecteur. Meer nog dan de 1-ster-inspecteur is de 2-ster-inspecteur op de hoogte van alle relevante veiligheidsbepalingen en kan deze ook risicobeoordelingen uitvoeren.

Volwaardig gesprekspartner

De kersverse SVS-inspecteurs van Griekspoor zijn opgenomen in het register van SVS-inspecteurs, dat wordt beheerd door de Stichting Veilig Spelen. Met de opname in dit register is Griekspoor een volwaardig gesprekspartner geworden voor alle gemeentes en inspectiebureaus die zich bezighouden met de veiligheid van speeltoestellen.

Ga hier naar het SVS-register van Stichting Veilig Spelen

Foto: SVS-inspecteur** Dennis bezig met een inspectie.

  • 40_Inspectie_speelplaatsen_3

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)