Griekspoor centraliseert projectmanagement

1 MEI 2013 - Sinds vandaag beschikt Griekspoor intern officieel over een bedrijfsbureau. Hiermee onderstreept het bedrijf de toenemende aandacht voor het uitvoeren van multidisciplinaire projecten.

Steeds vaker werken diverse afdelingen van Griekspoor samen om vooropdrachtgevers een totaalproject te verzorgen. Door de invoering van het bedrijfsbureau worden de bestaande disciplines hiervoor optimaal gecombineerd en aangestuurd. Dit gaat niet alleen op wat betreft planning en werkvoorbereiding, maar geldt ook voor de inkoop en de algehele projectadministratie.

Afdelingsstructuur blijft gehandhaafd

De afdelingsstructuur binnen Griekspoor blijft gehandhaafd. Wel zijn enkele bedrijfsactiviteiten binnenshuis van plek veranderd en vallen deze sinds de herstructurering onder een andere bedrijfsleider. Het bedrijfsbureau wordt geleid door Jacco Griekspoor, die eerder bedrijfsleider Verkeersvoorzieningen was. Verkeersvoorzieningen valt nu onder Stefan Woltering, die binnen Griekspoor reeds de afdelingen GWW en Speelvoorzieningen leidt en in Heiloo directeur van dochteronderneming Arend de Winter Combigroen BV is.

Actief in steeds groter deel van Nederland

Directeuren Ron en Frank Griekspoor zien in de aanpassingen kansen om hun bedrijf nog verder te stroomlijnen. “Sinds onze vader in 1968 Griekspoor oprichtte, zijn wij uitgegroeid tot een onderneming met meer dan dertig activiteiten en bijna honderd medewerkers”, zegt Frank Griekspoor. “En hoewel het accent op de Haarlemmermeer ligt, zijn wij inmiddels actief in grote delen van Nederland voor een groeiend aantal opdrachtgevers.” Ron Griekspoor vult aan: “Het bedrijfsbureau is nu de spin in het web van al onze inspanningen en leidt tot meer efficiency. Niet alleen wijzelf, maar ook onze opdrachtgevers ondervinden daar direct profijt van. Hiermee zetten wij een belangrijke stap richting de toekomst.”

 

  • Afbeelding_008

 

Andere nieuwsberichten