Griekspoor-wielerteam maakt zich op voor Ride for the Roses

25 JUN 2013 - Een grote groep Griekspoor-medewerkers doet dit jaar mee aan de Ride for the Roses. Hiermee dragen zij bij aan de geldinzameling voor KWF Kanker Fonds.

Het is het derde jaar op rij dat Griekspoor als shirtsponsor en deelnemer vertegenwoordigd is in de Ride for the Roses. De sfeer tijdens het evenement is dermate inspirerend dat in navolging van directeur Frank Griekspoor steeds meer Griekspoor-medewerkers op de fiets stappen om deel te nemen aan de rit.

Recordopbrengst

Ride for the Roses is een landelijk evenement dat de aandacht vestigt op de ziekte kanker, het belang van onderzoek naar kankerbestrijding en het nastreven van een gezonde levensstijl. Vorig jaar werd door de deelnemers een recordopbrengst van 2,1 miljoen euro gerealiseerd. In de vijftien jaar van het bestaan heeft de Ride for the Roses een bedrag van maar liefst 10 miljoen euro opgeleverd voor KWF Kankerbestrijding.

Ride for the Roses vindt dit jaar plaats op 8 september en wordt verreden in Ede. Kijk voor meer informatie op de website.

Foto: Een eerdere editie van Ride for the Roses werd verreden in de Haarlemmermeer. Ook toen was Griekspoor vertegenwoordigd.

 

  • Griekspoor_RidefortheRoses_2012

 

Andere nieuwsberichten