Moto X Liften voor motorcrossteam Kimi Raikkonen

7 JAN 2014 - Griekspoor leverde onlangs twee Moto X Liften voor ICE1Racing, het officiële Husqvarna motorcrossfabrieksteam, eigendom van de vermaarde F1-coureur Kimi Raikkonen.

Kimi Raikkonen is beter bekend als coureur in de Formule 1, maar heeft een voorliefde voor alles dat snel gaat, waaronder crossmotoren. Dit is onder meer waarom hij ICE1Racing runt, het officiële fabrieksteam van crossmotorfabrikant Husqvarna. Griekspoor leverde aan dit team onlangs twee Moto X Liften, die inmiddels intensief worden gebruikt in de werkplaats van het team, zowel ‘thuis’ als langs de baan.

Trots

Griekspoor-directeur Frank Griekspoor: “Wij ontwikkelden de Moto X Lift in eigen huis op basis van de ervaringen die wij zelf in het veld opdeden. De Moto X Lift heeft in meer dan twintig jaar tijd de internationale motorwereld weten te veroveren en vindt tegenwoordig zelfs zijn weg naar de Verenigde Staten. We zijn er trots op dat we ook leverancier mochten worden van het officiële Husqvarna-team.”

Voor meer informatie over de Moto X Lift kijk hier

Voor de website van ICE1Racing klik hier

MotoXLift_light_ingeklapt_uitgeklapt_samen

Foto: De Moto X Lift is efficiënt, stabiel en betrouwbaar en groeide in twintig jaar tijd uit tot de Rolls Royce onder de motorfietshefsystemen.

 

Andere nieuwsberichten