Brochure renovatie Machinebrug Aalsmeer beschikbaar

6 FEB 2014 - Vanaf vandaag is op onze website de brochure over het renovatieproject van de Machinebrug in Aalsmeer beschikbaar.

Griekspoor verrichtte eind vorig jaar in slechts twee maanden tijd de relatief complexe renovatie van de Machinebrug. Drie van de vier brugdelen van deze vaste oeververbinding werden vernieuwd en daarna aangesloten op het deel dat behouden bleef.

Hoofduitvoerder

Als hoofduitvoerder was Griekspoor niet alleen betrokken bij de uitvoer van de renovatie, maar ook bij alle omringende processen. Zo ondersteunde Griekspoor de gemeente in de informatieverstrekking over de werkzaamheden en omleidingsroutes aan omwonenden, bedrijven, calamiteitendiensten en openbaarvervoerbedrijven.

De brochure van dit project geeft inzicht in de stappen die tijdens de renovatie doorlopen werden, inclusief het eindresultaat.

Combinatie met renovatie Molenvlietbrug

Vlak na aanvang van de werkzaamheden aan de Machinebrug werd ook een renovatie van de nabijgelegen Molenvlietbrug in gang gezet. Deze operatie betrof de versterking van de landhoofden, de vernieuwing van het brugdek en de vervanging van de stootplaten. Deze brug werd onlangs opgeleverd en wordt volgende week officieel weer in gebruik genomen.

Download hieronder de brochure over de werkzaamheden aan de Machinebrug in Aalsmeer.

{rsfiles path="referentieprojecten/bruggen/vaste-bruggen/griekspoor-referentieproject-machinebrug.pdf"}

IMG_1456a

Foto: De Machinebrug vlak na de oplevering. 

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)