Griekspoor steunt het doel van social funding event The Lock Up 2019

Op 22 maart 2019 organiseerde het Adamas voor de tweede keer het social funding event The Lock Up. Griekspoor voelt zich als partner verbonden en heeft ook dit jaar weer gesponsord. Twaalf ondernemers uit de regio hebben zich tussen 9.00 en 17.00 laten opsluiten. Het doel van The Lock Up was zoveel mogelijk geld en producten ophalen om ondersteuning te bieden aan het Adamas Inloophuis en zijn bezoekers. In totaal is er €220.000 aan geld opgehaald.

Wat is het Adamas Inloophuis

Het Adamas Inloophuis is in 2007 opgericht door mensen die zelf of in hun directe omgeving te maken kregen met kanker. Zij merkten dat er behoefte bestond aan ondersteuning tijdens dit proces. Zo is het Adamas Inloophuis ontstaan.
Tegenwoordig is het Adamas Inloophuis een plek waar iedereen die geconfronteerd wordt met de ziekte ondersteuning krijgt.

 

  • Groepsfoto_buiten_met_cheque

 

Het belang van sponsoring

Het bestaan van het Adamas Inloophuis is afhankelijk van donaties en sponsoring. Griekspoor weet als geen ander wat de kracht en invloed is van een team. Wij verbinden onze naam dan ook graag aan deze prachtige organisatie, die met haar missie “Door kanker bewust leven” zoveel mogelijk mensen probeert te ondersteunen en begeleiden op een van de moeilijkste momenten in hun leven.

 

Klik hier voor meer informatie over het Adamas Inloophuis.

 

Andere nieuwsberichten