Steiger in Nieuw-Vennep gerenoveerd


In Nieuw-Vennep is een houten steiger gerenoveerd. Het steigerdek is eerst weggehaald en daarna zijn de houten damwanden verwijderd. Deze zijn vervangen voor nieuwe KLP planken (gerecyclede kunststof). De fundering van de steiger is hergebruikt.
De houten steiger is vervangen voor een steiger met stalen langsliggers en kespen. Hierbovenop liggen dekplanken van composiet. Door deze composiet dekplanken is de brug lichter en is het mogelijk om de fundering te hergebruiken. Daarnaast brengen composiet dekplanken nog meer voordelen met zich mee. Bijkomende voordelen van composiet dekplanken zijn dat deze makkelijker te onderhouden zijn en een langere levensduur hebben dan houten dekplanken. 

  • 418e89c9-bb5b-4f3f-bf4a-fe64b02d25de
  • 456d5a16-e729-4344-b741-99565ba55c11
  • Griekspoor_steiger_waterwerk_Hoofddorp_7
  • P1644263
  • P1644295
  • be53d6c3-b6b0-45ef-af84-95f632b3e488

 

Lees hier meer informatie over bruggen

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)