OVHZ op bedrijfsbezoek bij Griekspoor

3 JUN 2014 - Veel leden van ondernemersvereniging OVHZ maakten gebruik van de mogelijkheid om eind mei op bedrijfsbezoek bij Griekspoor te gaan.

De meer dan 100 bezoekers kwamen bij elkaar op het bedrijfsterrein van Griekspoor aan de Venneperweg in Nieuw-Vennep. Hier konden zij deelnemen aan diverse rondleidingen, waar zij uitleg kregen over specifieke werkzaamheden van de verschillende afdelingen van Griekspoor.

Demonstraties

Zo werd gedemonstreerd hoe de afdeling Verkeersvoorzieningen de elementen voor Schoolplein 14 maakt. Griekspoor Vlamspuittechniek BV gaf een presentatie over de conservering van zuigerstangen zoals deze worden toegepast in de cilinders van heavy duty installaties over de gehele wereld.

De link tussen topsport en ondernemen

Eigenaren Ron en Frank Griekspoor werden ten overstaan van de aanwezigen geïnterviewd over hun visie op de overeenkomsten tussen ondernemen en topsport. Hierna kwamen ook hun zoons aan het woord, die in de internationale sport hoge ogen gooien met tennis en motorcross.

Mede dankzij de enthousiaste aanwezigheid van tientallen OVHZ-leden kijkt Griekspoor terug op een bijzonder geslaagd bedrijfsbezoek.

Hieronder ziet u enkele foto´s van het bedrijfsbezoek van OVHZ aan Griekspoor. Meer foto´s vindt u op de website van OVHZ.

  • OVHZ_bedrijfsbezoek_4
  • OVHZ_bedrijfsbezoek_5

Rondleidingen en demonstraties op het bedrijfsterrein van Griekspoor, links een Schoolplein 14-demonstratie van Verkeersvoorzieningen, rechts uitleg over het conserveren van zuigerstangen in cilinders door Vlamspuittechniek. 

  • OVHZ_bedrijfsbezoek_2
  • OVHZ_bedrijfsbezoek_3

Ron en Frank Griekspoor en hierna ook hun zoons Kevin, Scott, Tallon en Lars worden geïnterviewd door de dagvoorzitter.

  • OVHZ_bedrijfsbezoek_1

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)