Gladheidbestrijding

Het is eigenlijk iets waar de meeste van ons nog niet aan willen denken… Maar plotseling is het dan toch zover. Het moment dat je ’s ochtends de deur uitstapt en het ijs van de ramen van je auto moet krabben. Voor de meeste mensen niet hun grootste hobby, maar nog veel vervelender zijn de vaak gladde wegen die hiermee samengaan.

Daarom is het verstandig om nu al te gaan nadenken over de gladheidsbestrijding voor de openbare weg, uw bedrijventerrein, winkelcentrum en willekeurige andere plekken waar veel mensen komen. Griekspoor werkt samen met een aantal andere bedrijven voor de gladheidbestrijding, samen zijn we verenigd in Glad BV. Wij werken met speciaal materieel, ondersteund door manuele zoutstrooiing voor moeilijk toegankelijke plekken als bruggen en smalle (voet)paden.

Onze gladheidbestrijding is op afroep beschikbaar, één belletje is voldoende om de buitenboel weer goed begaanbaar te maken. Echter kan de gladheidbestrijding ook op contractbasis geregeld worden, contact vooraf is dan niet nodig. Op basis van automatisch geregistreerde kritische temperaturen rukt de gladheidbestrijdingdienst standaard uit voor het sneeuw- en ijsvrij maken van uw terrein en indien nodig de wegen daarnaartoe.

Neem voor meer informatie contact met ons op of klik op onderstaande link, hier kan u ook gelijk het aanvraagformulier invullen. Want binnenkort loop u naar buiten en moet u het ijs van uw ramen krabben. Gelukkig hoeft u zich dan, door de goede voorbereiding die u bij ons heeft getroffen, geen zorgen te maken over de gladde wegen.

 

  • Glad_BV
  • Gladde_wegen
  • Gladheidbestrijding

 

Meer weten over gladheidbestrijding?

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)