4-jarig onderhoudscontract gemeente Haarlemmermeer

Griekspoor heeft de opdracht van belijningonderhoud van de gemeente Haarlemmermeer voor de komende vier jaar aangenomen.

Voor deze opdracht is Griekspoor in de gemeente Haarlemmermeer belijning aan het inspecteren en zet dit in een online beheersysteem voor de openbare ruimte. Naast belijning worden hier ook alle verkeersborden in gezet om zo een overzicht te krijgen van de staat van alle belijning en bebording in de gemeente.

Primeur

Het is voor zowel Griekspoor als de gemeente Haarlemmermeer een primeur om op zo’n innovatieve en moderne manier te werken en communiceren. Door dit beheersysteem krijgen beide partijen duidelijk inzicht in de staat van de belijning en bebording in de openbare ruimte. Is de belijning of bebording aangepakt? Dan worden deze gegevens door onze buitenploeg direct in de cloud verwerkt. Zo hebben beide partijen altijd een up-to-date overzicht.

Door dit innovatieve beheersysteem creëert Griekspoor een kortere communicatielijn tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en zijn wij dus in staat om efficiënter te werken om zo de belijning en bebording in betere conditie te houden. Een ontwikkeling waar wij als bedrijf trots op zijn!

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)