Het onderhouden van de beweegbare bruggen in de gemeente Gooise Meren

Griekspoor gaat in opdracht van de gemeente Gooise Meren negen beweegbare bruggen onderhouden in Naarden en Muiden. Voor deze opdracht werd Griekspoor uitgenodigd voor het indienen van een inschrijving . De inschrijvingen werden beoordeeld op basis van de Beste Prijs- Kwaliteitverhouding (EMVI).

Griekspoor kwam van de 3 inschrijvingen het beste naar voren qua Prijs-Kwaliteitverhouding en gaat het onderhoud voor de periode 2017 t/m 2019 met een optie tot verlengen met 1 x 2 jaar uitvoeren. In deze periode gaat Griekspoor zorgen voor het planmatig en correctief onderhoud, inspecties en de storings- en calamiteitendienst.

De werkzaamheden betreffen civiele, mechanische, elektrische, elektronische en hydraulische werkzaamheden. Specifiek kan hier gedacht worden aan het reinigen van de bruggen, het smeren van de bruggen, het verrichten en rapporteren van elektrische metingen volgens de norm van de NEN 3140 en het controleren van de juiste werking en conditie van de gehele mechanisch/hydraulische brug installatie volgens de norm van NEN 2767-4.

Griekspoor heeft momenteel meer dan 80 objecten in beheer en onderhoud en diverse contracten voor onderhoud aan technische installaties. Deze werkzaamheden worden voor de overheid, maar ook voor particulieren, VVE’s en bedrijven uitgevoerd. We zijn blij dat onze kennis en ervaring nu ook kan worden toegepast bij de beweegbare bruggen van de gemeente Gooise Meren. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

  • Onderhoud-beweegbare-bruggen-Hakkelaarsbrug
  • Onderhoud-beweegbare-bruggen-Kwakelbrug
  • Onderhoud-beweegbare-bruggen-Prinses-Irenebrug

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)