Nog 2 keer de Workshop Veiligheid voor beheerders en managers

Ingenieursbureau Nebest verzorgt samen met aannemersbedrijf Griekspoor een workshop over de veiligheid van beweegbare kunstwerken. De workshop is gericht op beheerders van beweegbare kunstwerken en is naast voor asset managers ook interessant voor technisch managers, projectmanagers en onderhoudsadviseurs. De eerste twee workshops waren een enorm succes, er zijn nog twee mogelijkheden over om de workshop zelf bij te wonen.

In de workshop ‘Veiligheid voor Beheerders & Managers’ gaan we in op de verschillende wettelijke eisen die de CE-markering en de Arbeidsomstandighedenwet stellen aan het beheer van beweegbare kunstwerken. Aan bod komt de veiligheid van gebruikers en onderhoudspersoneel. Na het volgen van deze workshop zijn de termen RI&E, Arbowet, CE, Machinerichtlijn, fabrikant en ingrijpende wijziging voor u bekend. Naast veel uitleg van de wet geven we ook veel praktische voorbeelden en gaat u zelf aan de slag met een risicobeoordeling.

De workshop wordt gegeven op de locatie van Griekspoor in Nieuw Vennep. De workshop wordt meerdere malen gegeven, namelijk op 19 april en 11 mei. De workshop duurt van 9:15 tot 13:00 en is inclusief lunch. Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan deze workshop. Er geldt een maximum van 10 deelnemers per sessie.

Voor meer informatie en aanmelding neemt u contact op met Griekspoor, tel. 0252 672 614 of e-mail

 

Andere nieuwsberichten