Trotse partner van het Adamas Inloophuis

Bij Griekspoor staan wij voor topsport in civiele techniek. Dat betekent dat wij een topsportersmentaliteit hebben en altijd streven naar het hoogst haalbare. Een topsporter is namelijk goed voor zijn omgeving. Om die reden hebben wij besloten iets extra’s te doen voor onze directe omgeving. Iets terug te geven. Het gaat tenslotte allemaal om de juiste balans.

In dat kader zijn wij onlangs partner geworden van het Adamas Inloophuis. Afgelopen 9 februari organiseerde zij “The Lock-Up”. Op die bewuste donderdag lieten 14 ondernemers zich een dag lang opsluiten. Doel van deze dag was om aandacht te vragen voor kanker en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Adamas Inloophuis. Met dit geld kunnen zij hun goede werkzaamheden voortzetten.

Via Casper van Diemen, een van de ondernemers die meedeed aan “The Lock-Up”, zijn wij in aanraking gekomen met het inloophuis. Het sterke verhaal dat achter deze organisatie schuilgaat heeft ervoor gezorgd dat wij ons hiervoor willen inzetten. De komende twee jaar zijn wij dan ook trotse partner van dit mooie, en vooral goede initiatief.

  • adamas_inloophuis_nieuw_vennep

Bron foto: http://bekendheid.blogspot.nl/2011/11/het-adamas-inloophuis-in-nieuw-vennep.html

Over het Adamas Inloophuis

Het Adamas Inloophuis is tien jaar geleden opgericht door mensen die zelf of in hun directe omgeving te maken kregen met kanker. Zij merkten dat er behoefte bestond aan ondersteuning tijdens dit proces. Zo is het Adamas Inloophuis geboren.

Vandaag de dag is het een veilige plek voor iedereen die geconfronteerd wordt met kanker, zelf of iemand die dichtbij ze staat. Mensen kunnen er onder andere terecht voor informatie, een luisterend oor, contact met lotgenoten, begeleiding en ondersteuning bij het verwerkingsproces.

Het belang van sponsoring en donaties is voor het Adamas Inloophuis ontzettend groot. Het heeft geen andere inkomstenbron. Wij verbinden onze naam dan ook graag aan deze prachtige organisatie, die met haar missie “Door kanker bewust leven” zoveel mogelijk mensen probeert te ondersteunen en begeleiden op een van de moeilijkste momenten in hun leven.

Klik hier voor meer informatie over het Adamas Inloophuis.

 

Andere nieuwsberichten