Lars Griekspoor net naast podium tijdens strandcross Vlissingen

Lars Griekspoor van Team Griekspoor is in de strandcross in Vlissingen net naast het podium geëindigd. De rijder uit Nieuw-Vennep kreeg in de eerste manche af te rekenen met harde onderarmen maar wist er toch nog een vijfde plaats uit te slepen. In de tweede manche wist hij na een goede start op een knappe derde plaats over de finish te komen.

Voor Lars was het de eerste keer dat hij een wedstrijd reed op het strand van Vlissingen. Er was geen training maar de rijders moesten het circuit verkennen in de sighting lap. Na het vallen van het starthek in de eerste manche zat Lars er redelijk bij en wist al snel een aantal plaatsen winst te boeken. Na 10 minuten kreeg hij last van zijn armen waardoor hij meer moeite kreeg om het parcours uit te rijden. Desondanks wist hij er toch een nette vijfde plaats uit te halen.

Na een goede rustpauze was hij er klaar voor om in de tweede manche voor een hogere klassering te gaan. Het circuit was ondertussen best zwaar geworden maar hierop ging het rijden lekker. Lars pakte een betere start en wist de manche af te sluiten op een nette derde plaats.

Lars eindigt uiteindelijk op een vierde plaats in het dagklassement. Lars: “Ik ben erg tevreden over de wedstrijd in Vlissingen. Aanstaande zaterdag ga ik van start in het Frans Strandrace Kampioenschap in Duinkerken”.

 

  • 01-vlissingen
  • 02-vlissingen

 

Andere nieuwsberichten