Griekspoor voert reparatie uit aan onderwaterroerwerk RWZI Den Helder

Bij de riool watering zuiverings installatie (RWZI) in Den Helder werd anderhalve week geleden een defect onderwaterroerwerk in een tank geconstateerd. Aangezien de tank met het oog op waterzuiveringswerkzaamheden in bedrijf moet blijven moest het onderwaterroerwerk worden gerepareerd. In samenwerking met de technische dienst van het RWZI in Den Helder en in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft Griekspoor het onderwaterroerwerk binnen enkele dagen gerepareerd.

Scheurtje in overkapping

Het defecte onderwaterroerwerk werd geconstateerd tijdens nadere inspecties die plaatsvonden naar aanleiding van een eerder geconstateerd scheurtje in de overkapping van de voorbenzinetank. Voor de continuïteit van de zuiveringsprocessen is het ontzettend belangrijk dat defecten aan RWZI’s waaronder bijvoorbeeld roerwerken, overkappingen, tanks etc. zo snel mogelijk worden gerepareerd en/of defecte onderdelen worden vervangen.

Vakkundig handelen

De reparatie heeft Griekspoor op initiatief van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier geïnitieerd. In samenwerking met het Hoogheemraadschap en de technische dienst van de RWZI in Den Helder heeft Griekspoor het roerwerk binnen enkele dagen in elkaar gelast, geplaatst en in bedrijf gesteld.

  • Medewerker-Griekspoor-bezig-met-noodreparatie
  • Overzichtsfoto-van-onderwaterroerwerk-RWZI
  • noodreparatie-aan-onderwaterroerwerk-RWZI
  • noodreparatie-onderwaterroerwerk-RWZI-Den-Helder

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)