Zomerwerkzaamheden diverse zwembaden

Griekspoor heeft in de vakantie periode bij diverse zwembaden werkzaamheden uitgevoerd. In opdracht van Watergames & More werden bij Zwembad Poelmeer in Oegstgeest en bij zwembad Twentebad in Hengelo, nieuwe glijbanen geplaatst. In Nieuw Vennep werden de afvoerputten van zwembad de Estafette vervangen en vernieuwd.

Watergames & More

Door intensief gebruik waren de glijbanen in Oegstgeest en Hengelo versleten. Er zijn spectaculaire “GoH2O Interactive waterglijbanen” voor in de plaats gekomen. In opdracht voor Watergames & More heeft Griekspoor de te vervangen glijbanen en trappen in Oegstgeest en Hengelo verwijderd.

 

In Oegstgeest moesten de steunpalen waar de glijbaan op rust worden aangepast en hoogwaardig worden geconserveerd. Deze conservering is gedaan met behulp van een speciale chloor resistente zwembad coating, die ter plaatse is aangebracht. Hierdoor zien de palen er als nieuw uit en konden deze worden hergebruikt. Beschadigd tegelwerk op de vloer is gesloopt en opnieuw aangebracht. Verder is alles gereed gemaakt voor de nieuwe glijbaan.
 
Nadat bij het Twentebad in Hengelo de glijbaan met de trap werd verwijderd, is de vloer aangepast. In de vloer zijn gaten geboord en stukken van de bestaande vloer gesloopt. Het geheel is gereed gemaakt zodat de nieuwe hyper moderne glijbaan kon worden geplaatst.

 

De Estafette

In Nieuw Vennep waren bij zwembad de Estafette afvoerputjes door lekkages toe aan vernieuwing. Om de afvoerputjes te kunnen vernieuwen zijn eerst de oude putjes gesloopt. Hieropvolgend zijn de putjes opnieuw gestort en met een speciale waterdicht twee componenten systeem afgewerkt. Hierdoor konden de putjes opnieuw betegeld en gevoegd worden. De afgelopen jaren zijn al eerder putjes vervangen bij de Estafette. Dit jaar gingen er 6 op de schop.

 

  • 01-IMG_0380
  • 02-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_1
  • 03-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_2
  • 04-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_3
  • 05-Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_4

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)