Griekspoor werkt mee aan realisatie spray park zwembad Batenstein

Griekspoor heeft in opdracht van Watergames & More meegewerkt aan de realisatie van het nieuwe outdoor spray park van zwembad Batenstein in Woerden. Het spray park, dat voor het nodige vertier in de zomermaanden moet zorgen, is op de plaats gekomen van het huidige verouderde peuterbadje. Griekspoor heeft zorg gedragen voor het aanleggen van de nieuwe betonvloer en heeft het verouderde pierenbad bewerkt, zodat deze kon worden hergebruikt. Het spray park, dat is opgebouwd uit drie delen, elk geschikt voor een eigen leeftijdsgroep, is inmiddels in gebruik genomen.

Wat is een Spray park?

Watergames & More is gespecialiseerd in de verkoop en realisatie van sprayparken. Een spraypark is een interactieve waterspeelplaats waarbij het water in een gesloten systeem op een bijna vlakke vloer terecht komt en direct wordt afgevoerd.

  • Zwembad-Batenstein-Woerden-NL_1_1

Aanpassing van bestaande pierenbad

Om de betonvloer te kunnen storten moest eerst het verouderde pierenbadje voor een deel worden gesloopt en tegels, toestellen en op stortingen worden verwijderd. Na demontage is het leidingwerk in combinatie met de wapening aangebracht en is de bekisting voor het storten van het beton geplaatst. Het oude gedemonteerde pierenbad is hergebruikt om de nieuwe speeltoestellen en leidingen te bevestigen. 

  • Aanpassing-van-bestaande-pierenbad

Het betonwerk

Voordat het beton gestort kon worden zijn alle speeltoestellen op de voor hen bestemde plaats geplaatst en zijn de afvoerputten aangebracht. Het beton is na storting gevlinderd en verdicht. Om te zorgen dat de betonvloer niet te glad zou zijn voor de gebruiksdoeleinden is deze met een bezemstructuur afgewerkt.

  • Betonwerkzaamheden-griekspoor
  • Bewerk-beton-sprayPArk

De Opening

  • Opening.batensteinbad.2
  • Opening.batensteinbad

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)