Griekspoor trotse leverancier van Moto X Lift aan Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing team

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing team

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing is een professioneel fabrieksmotorcrossteam onder leiding van oud-wereldkampioen Jacky Martens. Het team bestaat uit Harry Kullas (MX 2 ), Dean Ferris (MX GP) en de talentvolle Rus Aleksandr Tonkov (geblesseerd). Jonge mannen die mee kunnen strijden voor podiumplaatsen en wellicht de wereldtitel in de MX2-klasse.

De ambitie van het team is duidelijk: zorgen dat de Husqvarna op het podium komt. Wij als Griekspoor zijn trots op het feit dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren. Al jaren leveren we Moto X Liften die gebruikt worden om motoren in optimale conditie te houden.

  • Wilvo_Nestaan_Husqvarna-Factory_Racing_team
  • Wilvo_Nestaan_Husqvarna-Factory_Racing_team_MotxLift

Moto X Lift

Moto X Lift is een uitvinding van Griekspoor. Dit voetbediende schaarliftsysteem is speciaal ontwikkeld voor motorfietsen en maakt sleutelen mogelijk op stahoogte en zonder grote krachtinspanningen. Moto X Lift heeft twee versies: heavy lift (voor de werkplaats) en de light lift (voor bij de wedstrijden). Daarnaast is er ook nog de Worx lift. Dit voetbediende schaarliftsysteem is onmisbaar in omgevingen waar flexibel werken de voorkeur verdient. Dit maakt sleutelen op elke mogelijke werkhoogte mogelijk. Daarnaast is de lift ook nog mobiel.

 

Andere nieuwsberichten