Sportveld Kortvoort

Drie basisscholen betrekken in een ontwerp voor een sportveld was voor ons ook nieuw, aldus Stephan Baars. ‘Je weet niet wat je kunt verwachten, maar het bleek juist enorm leuk te zijn en het heeft ons enorm geholpen bij het ontwerpen’.

Het project

Op verzoek van Gemeente Amsterdam, stadsdeel Zuid-Oost hebben wij het ontwerp gerealiseerd voor een nieuw sportveld/ speelterrein in Kortvoort. Het sportveld moest multifunctioneel zijn en ruimte bieden voor diverse soorten sporten en spel. In samenwerking met Nijha is het ontwerp tot stand gekomen. In uiteindelijke ontwerp zijn de wensen en ideeën van de leerlingen van de basisscholen Crescendo, De Blauwe Lijn en Onze Wereld verwerkt.

  • PosterAmsterdammultifunctioneelsportveldZuidOost2
  • projectkortvoort

Excursie

De leerlingenraad van basisscholen uit Amsterdam Zuid-Oost mochten bij ons op excursie vanwege het project 'multifunctioneel sportveld Kortvoort'. Een kennismaking met de diverse werkzaamheden van Griekspoor stond centraal. Zo kregen de leerlingen een duidelijk beeld van het bedrijf. Via een informatieve rondleiding konden de basisschoolleerlingen de werkzaamheden bekijken.

  • excursie-basisscholen-amsterdam-voor-sportveld-kortveld

Officiële opening

Woensdag 17 juni hebben we het multifunctioneel sportveld in Kortvoort op een feestelijke wijze officieel geopend. De kinderen van verscheidene basisscholen uit Amsterdam Zuid-Oost kwamen allen richting het sportveld om hierbij aanwezig te zijn. De dag werd nog mooier toen Griekspoor een stalen kist (hufterproof: gestraald en geschoopeerd) met diverse speelattributen doneerde. De kist zat vol met ballen, netten en andere attributen.

  • Officiele-opening-sportveld-te-kortvoort-KLEIN

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)