Lars is klaar voor de laatste wedstrijd van het ONK 500cc

Aankomende zondag – 11 oktober 2020 – rijdt Lars Griekspoor van Team Griekspoor alweer de laatste wedstrijd van het ONK 500cc. Een spannend wedstrijd want in de ONK-tussenstand bezet Lars nu een gedeelde derde plaats. De kans om dit seizoen af te sluiten met een podiumplek is dus zeer groot. De laatste wedstrijd wordt gereden op het circuit van Westerbork.

Lars reed tijdens de laatste wedstrijd voor het ONK 500cc in Oss (19 september 2020) naar een top drie plaats. In de eerste manche kwam hij wat moeilijk op gang maar toch begon hij plaatsen winst te boeken, die hij uiteindelijk in de slotfase weer af moest staan en waardoor hij zesde werd. In de tweede manche kon hij in de kopgroep een gat slaan op de rest van het veld en wist op een sterke derde plaats over de finish te komen.

De afgelopen weken heeft Lars niet stilgezeten in aanloop naar de laatste wedstrijd voor het ONK 500cc. Op 27 september heeft Lars de Inters MX Open in Berghem gewonnen. Een tweede plaats in de tijdtraining, tweede plaats in de eerste manche en de tweede manche gewonnen. Daarmee zijn eerste overwinning in de MX1 klasse!

En afgelopen weekend (4 oktober 2020) stond de Loon-Plage Beach Race op de planning. Een regenachtige dag op het strand van Dunkerque in Frankrijk. Mooie dag met positieve uitslagen (9, 6 en 8).

 

Voor de raceliefhebbers! Via de App – MYLAPS Speedhive kun je Lars zijn races volgen en de resultaten bekijken.

Op de hoogte blijven? Volg Team Griekspoor op Facebook voor een kijkje achter de schermen. Klik op de ‘Vind ik leuk‘ button op Facebook om niets te hoeven missen.

IMG_2975

Lars_Griekspoor_Oss7

Lars_Griekspoor_Oss9