collage exotische planten
Exotenbestrijding

Invasieve exoten, planten die niet thuishoren in onze groene omgeving en die onze biodiversiteit bedreigen, komen steeds vaker voor in Nederland. Vaak groeien ze sneller en wortelen ze dieper dan we in ons land gewend zijn. Griekspoor kent zijn exotische pappenheimers, zowel boven als onder de waterlijn. Wij hebben voor elk gewas een effectieve bestrijdingsmethode. Definitief verwijderen is niet altijd mogelijk, wij adviseren dan eerlijk over de meest effectieve periodieke bestrijding.

Duurzaam, geluidsarm en ecologisch

Wij gebruiken uitsluitend machines die voldoen aan de laatste emissie-eisen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd op niveau 1, 2 of 3 volgens de Wet Natuurbescherming voor uitvoering van werkzaamheden rond flora en fauna.

Kwaliteit en service

Vakwerk, service, nazorg en betrouwbaarheid in planning is de kwaliteit die wij standaard bieden dus ook in onze exotenbestrijding. We inspecteren, beheren en geven advies. Wij onderscheiden ons niet alleen door gegarandeerde kwaliteit maar ook door service, korte lijnen en flexibiliteit.

Projecten

Sorry, no posts matched your criteria.