griekspoor groen waterbeheer

Griekspoor 1968 - 2018

Groenbeheer

Vanuit onze ervaring als civieltechnisch aannemer hebben wij ook ervaring opgebouwd met groenvoorzieningen. Griekspoor biedt u (her)inrichting, renovatie, inspectie en onderhoud van groenvoorzieningen, naar wens inclusief de daarbij behorende grond-, straat- en hekwerken. Op zichzelf staand of rondom gebouwen/kantoren.

 

Griekspoor kan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Duurzaam groenbeheer
  • Onkruidbestrijding

View the embedded image gallery online at:
https://www.griekspoor.nl/groenbeheer#sigProId99cd34ad86

 

Duurzaam groenbeheer

Griekspoor is van oudsher dé partij voor goed en zorgvuldig groenbeheer. Hierbij zoeken wij altijd naar nieuwe manieren om duurzaam te opereren. Zo hebben wij geïnvesteerd in zeer efficiënte maaizuigcombinaties. In één arbeidsgang kunnen deze machines het gras van bermen en grasstroken maaien én afvoeren. Behalve efficiënt, is deze manier van werken ook een stimulans voor de aanwas van tal van grassoorten, kruiden en bloemen.

Daarnaast hebben wij de Velkop GMT035 aangeschaft. Deze Velkop is direct te monteren aan machines of kranen en zorgt ervoor dat je met één machine bomen kan zagen, opladen en vervoeren.

Hieronder een filmpje waarin te zien is hoe wij de Velkop inzetten:

 

Onkruidbestrijding

Voor een effectieve bestrijding van onkruid op uw terrein heeft Griekspoor speciaal materieel. Onze selectieve spuitcombinatie werkt op basis van infrarood en spuit alleen daar waar echt onkruid staat. Zo werken we niet alleen doeltreffend, maar ook nog eens minder milieubelastend.

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)