Samenwerking Griekspoor en Krajicek Foundation

Griekspoor nieuwe samenwerkingspartner Krajicek Foundation

Griekspoor nieuwe samenwerkingspartner Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation verwelkomt Griekspoor, het multifunctionele familiebedrijf in civiele techniek, als nieuwe samenwerkingspartner. Op Krajicek Playground Henrick de Keijser in Amsterdam trapten Kevin Griekspoor en Gerlinde van Raalte de overeenkomst symbolisch af.

Er werd voor deze Playground gekozen, omdat Griekspoor betrokken was bij de aanleg van nieuwe speeltoestellen in de naastgelegen speeltuin. Het Nieuw-Vennepse familiebedrijf is al jarenlang succesvol in het ontwerp en de aanleg van speelplaatsen en sportveldjes. Ook bieden zij renovaties, inspecties, onderhoud en reparaties aan.

Kevin Griekspoor: “Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en hoogst haalbare. We beschouwen ons werk als topsport. Maar de top bereiken, kun je niet alleen. Samenwerken is daarin essentieel. Ook de Krajicek Foundation benadert haar werk als topsport. Zij zorgen ervoor dat, op plekken zoals deze, kinderen lekker kunnen sporten en spelen en dat jongeren de kans krijgen om de beste versie van zichzelf te worden.”

Krajicek Playground Henrick de Keijser is één van de 126 Playgrounds die de foundation rijk is. Deze multifunctionele sportvelden worden in samenwerking met gemeenten aangelegd om kinderen in aandachtswijken de mogelijkheid te bieden om dicht bij huis en in een veilige omgeving te kunnen sporten, spelen, ontdekken en vriendjes te kunnen maken. Ook krijgen jongeren uit deze wijken de kans om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen. In ruil voor een studiebeurs organiseren zij wekelijks sport- en spelactiviteiten op hun Playground.

“Volgend jaar bestaan we 25 jaar”, zegt Gerlinde van Raalte, directeur van de Krajicek Foundation. “Dat we al zoveel jaren het verschil kunnen maken, hebben we te danken aan onze partners. Wij kunnen ons iedere dag met hart en ziel inzetten voor jongeren in aandachtswijken, omdat zij ons steunen. Wij zijn dan ook ontzettend trots om Griekspoor de komende drie jaar aan ons als samenwerkingspartner te mogen verbinden.”

2020 KRA Standaardlogo PNG

LDDK 20210126 0015