Gladheidbestrijding: Weg met sneeuw en ijs!

Ook bij extreme sneeuwval of ijsvorming wilt u dat uw terrein goed bereikbaar en begaanbaar blijft. Door een goede gladheidbestrijding kunnen niet alleen uw bedrijfsactiviteiten doorgang vinden, maar neemt u ook verantwoordelijkheid voor uw medewerkers, bezoekers en leveranciers.

Voor een snelle en effectieve gladheidbestrijding zetten wij sneeuwschuivers en sneeuwploegen in. Naast sneeuwschuiven en ijsvrij maken schakelen wij indien nodig over op handmatig sneeuwruimen, strooien en pekelen.

  • gladheid

Speciaal materieel

Griekspoor werkt met professionele, gekwalificeerde medewerkers. Zij zijn speciaal opgeleid voor het sneeuw- en ijsvrij maken van terreinen en wegen. Wij beschikken over speciaal materieel, zoals sneeuwschuivers, sneeuwploegen, mini shovels, borstelmachines, vrachtwagens en trekkers, al dan niet voorzien van zoutstrooiers. Ook strooien wij preventief om de vorming van ijzel door (opnieuw) aanvriezende neerslag te voorkomen.

Op elke plek!

Voor gemeentes en bedrijven in en rond de Haarlemmermeer zorgen wij dat bedrijventerreinen, winkelcentra, parkeerplaatsen en andere plekken waar veel mensen komen begaanbaar en bereikbaar blijven. Naast deze vorm van terreinbeheer maken wij ook moeilijk toegankelijke plekken sneeuwvrij. Zoals de entree van uw gebouw, de hellingbaan naar de parkeergarage of het parkeerdek, maar ook bruggen, voet- en fietspaden en perrons en haltes voor OV.

Gladheidbestrijding doen we in samenwerking met een aantal andere bedrijven. Gezamenlijk zijn we verenigd in GladBV.

gladbv

 

Op afroep: één belletje is genoeg

Gladheidbestrijding van Griekspoor is op afroep beschikbaar. Is de weg door ijzel onbegaanbaar, of uw terrein door extreme sneeuwval onbereikbaar? Één telefoontje is voldoende om het op te lossen. Bel de gladheidbestrijdingsdienst rechtstreeks op 0252-623262.

Liever het contactformulier invullen? Klik hier

Op contractbasis: geen omkijken naar

Gladheidbestrijding kan ook op contractbasis. Dan is een belletje niet eens nodig. Op basis van de automatische vorstwaarschuwingen van Meteoconsult in Wageningen rukken wij standaard uit voor het sneeuw- en ijsvrij maken van uw terrein. Zo ontzorgen wij u werkelijk van A tot Z!

Ook sneeuwvrij zonder zorgen? Bel ons direct

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)