Gemalen

Voor diverse opdrachtgevers zet Griekspoor haar ruime ervaring als civieltechnisch aannemer ook in voor renovatie, conservering, inspectie, onderhoud en reparatie van afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI’s), gemalen, transportgemalen, aanverwante technische installaties en rioolputten.

Griekspoor kan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Renovatie
  • Conserveren
  • Inspectie, onderhoud en reparatie
  • Storing of calamiteit: 24/7 service

  • gemalen-1
  • gemalen-2
  • gemalen-3
 

Renovatie

Zo hebben wij onder meer alle zuigers van het historische Cruquiusgemaal (uit 1933) in de Haarlemmermeer gerenoveerd. Dit museum beschikt over het grootste werkende, hydraulische pompgemaal ter wereld.

Conserveren

Hout zonder enige beschermlaag is niet voldoende en gaat rotten. Wij kunnen iedere houtsoort voorzien van de juiste beschermlaag. Of deze laag nu heel mooi moet zijn of juist super slijtvast, wij zorgen voor de beschermlaag die tegemoet komt aan uw wensen en de omstandigheden van het hout.

Ook beton dient op de juiste manier behandeld te zijn, zodat het weerbestendig is, maar bijvoorbeeld ook slijtvast. Wij conserveren uw beton- en metselwerken volgens de door u gewenste en door ons aanbevolen specificaties.

Of het nu gaat om staal op locatie of een stalen bouwwerk/constructie, wij kunnen het behandelen. Wij voorzien de stalen constructies van verschillende coatings met elk hun eigen doel. Weerbestendig, slijtvast en duurzaam zijn ook hier uitgangspunten.

  • Conserveren-Griekspoor

Inspectie, onderhoud en reparatie

Griekspoor voert op reguliere basis inspectie, onderhoud en reparatie uit aan werken en installaties voor waterbeheer. Ons bedrijf werkt altijd op basis van een maatwerk inspectieprotocol, afgestemd op het type werk of installatie.

Storing of calamiteit: 24/7 service

Onze storingen- en calamiteitendienst biedt uitkomst. U bent 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van directe ondersteuning in onvoorziene situaties.

Meer informatie over Calamiteiten- en Storingsdienst

 

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)