Bekijk hier alle vacatures

Cultuur

 

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek. De ruim honderd medewerkers zien we als topsporters, werken samen, gaan voor innovatie en kwaliteit met een winnaarsmentaliteit. Als duurzame onderneming zijn we maatschappelijk betrokken en gaan altijd voor het hoogst haalbare. Jezelf ontwikkelen en het beste uit jezelf halen wordt hier gestimuleerd.

Scheluwbrug Leiden renovatie

Wat bieden wij

“Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een familiebedrijf met grote affiniteit voor de topsport.”

Lees meer

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een familiebedrijf met grote affiniteit voor de topsport.
Zo krijgt iedereen bij ons de mogelijkheid om zichzelf verder op te leiden. Want alleen door ons te blijven ontwikkelen, kunnen we op topniveau blijven meespelen.
Bij ons worden goede prestaties goed beloond. Niet alleen middels het salaris dat wij bieden, maar ook middels onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijgt iedereen bij ons 26 vakantiedagen met daarnaast nog eens 13 ADV dagen.
Ook zorgen we ervoor dat jij de beschikking hebt over zeer goed materieel zodat jij jouw talenten optimaal kunt benutten. We bieden een vitaliteitsprogramma aan en sporten bij ons op locatie is ook mogelijk.

Tot slot, in de topsport is teamspirit van cruciaal belang voor succes. Wij zijn dan ook trots op onze zeer actieve personeelsvereniging die prachtige bijdragen levert aan het saamhorigheidsgevoel binnen ons bedrijf.

Onze mensen
Onze topsporters in civiele techniek.

Frank Griekspoor, Eigenaar

Frank
Interview Yannick
Interview Yannick
Foto Yannick

“Om zes uur ‘s ochtends samen met de jongens de dag beginnen in de kantine met een kop koffie, dat zorgt echt voor een teamgevoel.”

Kevin Griekspoor, uitvoerder GWW

Medewerkers
Alle interviews