Calamiteiten- en Storingsdienst

Calamiteiten en storingen zijn zaken waar elke Gemeente, Stichting, School en overige organisatie mee te maken krijgen. Griekspoor heeft een lange geschiedenis met het (tijdelijk) oplossen van verschillende calamiteiten en storingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschadigde leuningen van bruggen, ingezakte kademuren en verbogen slagbomen. Bij eventuele calamiteiten of storingen kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij samen een passende oplossing weten te vinden.

  1-vuurwerkschade_reparatie_Griekspoor
  2-vuurwerkschade_reparatie_Griekspoor

 

  3-herstellen_hoogteboog_Nieuwe_Wetering
  4-herstellen_hoogteboog_Nieuwe_Wetering
  5-herstellen_hoogteboog_Nieuwe_Wetering

 

  1 kromme leuning
  1 schade brug hekwerk
  1 veilig stellen

Maar Griekspoor gaat verder dan het helpen bij calamiteiten en storingen. Daarom hebben wij nu bij al meer dan 80 locaties een onderhoudscontract. Een onderhoudscontract kan voor iedere opdrachtgever passend worden ingevuld. Eventuele wensen met aanrijtijden en op maat gemaakte contractuele overeenkomsten zijn zeer gebruikelijk. In overleg met onze opdrachtgevers wordt bepaald hoe de dienst ingericht gaat worden: is een 24/7 dienst gewenst, of is het bijvoorbeeld wenselijk dat wij bepaalde onderdelen (denk aan slagbomen, bepaalde (glas) platen, etc.) op voorraad houden en opslaan. In het geval dat er dan een calamiteit plaatsvindt, kunnen wij direct ingrijpen en de calamiteit snel oplossen.

  10-hout-montage
  11-aanbrengen_stuw_Griekspoor
  12-aanbrengen_stuw_Griekspoor
  13-repareren_stuw_Griekspoor
  2a verzakking berm

 

  3a nieuwe brug leuning
  6-repareren_leuning_rotonde_Abbenes
  7-repareren_leuning_rotonde_Abbenes
  8-repareren_leuning_rotonde_Abbenes
  9-repareren_leuning_rotonde_Abbenes

 

  01-hekwerk
  02-hekwerk
  03-hekwerk

 

  ziekenhuis kapotte leiding 3
  ziekenhuis kapotte leiding 6

Om te laten zien wat voor verschillende calamiteiten en storingen Griekspoor de afgelopen 50 jaar onder andere al heeft opgelost, hebben wij hierboven verschillende voorbeelden neergezet. Bij eventuele vragen kan u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, via  of 0252-672614.