Speelvoorziening buitenfitness en sporttoestellen

De laatste jaren is er een verschuiving te zien in de manier waarop de openbare ruimte wordt ingericht. Bootcampclubs schieten als paddenstoelen uit de grond en steeds meer sporters kiezen ervoor om aan hun conditie te werken / hun conditie op peil te houden door buiten te sporten in plaats van in de sportschool. Gemeentes en andere instanties zien de groeiende behoeftes aan buitenfitnessapparaten en sporttoestellen en spelen hier vaak op in. Griekspoor heeft al veel ervaring in het plaatsen en onderhouden van verschillende outdoor sporttoestellen.

01_buitenfitness
02_buitenfitness
03_buitenfitness
04_buitenfitness
05_buitenfitness
06_buitenfitness

Een mooi voorbeeld van het kunnen van Griekspoor is het project waarbij Griekspoor van de I-AmSterdam letters een waar outdoor freestylepark heeft gecreëerd.  Hierbij zijn alle letters hergebruikt en hebben ze een hele andere functie in de openbare ruimte gekregen dan waar ze eerst voor bedoeld waren. Voor meer informatie over dit project, kijk bij onze referentieprojecten

Maar Griekspoor doet nog veel meer op het gebied van buitenfitnessapparaten en sporttoestellen. Zo plaatsen wij de toestellen niet alleen, maar ook het onderhoud van de verschillende apparaten en toestellen is bij ons in goede handen. Een 24/7 calamiteitenservice zorgt ervoor dat onze opdrachtgever nauwelijks meer omkijken heeft naar de producten. Van basisscholen tot bejaardenhuizen, wij denken graag met u mee over een creatieve en sportieve invulling van de openbare ruimte.

07_buitenfitness
08_buitenfitness
09_buitenfitness
10_buitenfitness
11_buitenfitness
12_buitenfitness
13_buitenfitness

  

Referentieprojecten & Nieuws (toon alleen referentieprojecten)