Barendebrug beton storten

Betonnen bruggen

Als materiaal voor een brug heeft beton voordelen. Het is zeer sterk en heeft een enorme draagkracht. Brugfunderingen en brugpijlers worden in veel gevallen van beton worden gemaakt.

Griekspoor biedt u de beste kwaliteit materialen, het ontwerpen, produceren, op locatie plaatsen of storten, en conserveren van betonnen bruggen. Een betonnen brug kan bij ons traditioneel gewapend of voorgespannen zijn. Vlak of getoogd. In het werk gestort of prefab.

Prefab betonnen brug

Griekspoor is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en op locatie plaatsen van betonnen bruggen en brugdelen.

Op locatie gestorte brug

Ook voor het ontwerpen en produceren van een op locatie gestorte uitbouwbrug of ander type brug bent u bij Griekspoor aan het juiste adres. Griekspoor kan de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Beton conserveren
  • Inspectie, onderhoud en reparatie
  • Storing of calamiteit: 24/7 service

Beton conserveren

Gewoon beton is niet voldoende. Dit dient op de juiste manier behandeld te zijn, zodat het weerbestendig is, maar bijvoorbeeld ook slijtvast. Wij conserveren uw brug volgens de door u gewenste en door ons aanbevolen specificaties.

Inspectie, onderhoud en reparatie

Griekspoor voert op reguliere basis inspectie, onderhoud en reparatie uit aan betonnen bruggen. Ons bedrijf werkt altijd op basis van een maatwerk inspectieprotocol, afgestemd op het type brug.

Storing of calamiteit: 24/7 service

Onze storingen- en calamiteitendienst biedt uitkomst. U bent 7 dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van directe ondersteuning in onvoorziene situaties.

Projecten

Sorry, no posts matched your criteria.