Alleen het beste is goed genoeg

speeltoestellen hout

Foto: Zelfs in één speeltoestel kunnen verschillende speelfuncties op aantrekkelijke wijze gecombineerd worden.

 

Griekspoor werkt voor haar speelvoorzieningen uitsluitend met speeltoestellen van A-leveranciers als Kompan en Nijha. De keuze is eindeloos. Niet alleen wat betreft speeltoestellen, maar ook als het aankomt op inrichting, bestrating, afmetingen, speelfuncties en materiaal.


Combinatietoestellen

Deze buitenspeeltoestellen bieden verschillende functies. Zo kunt u in één object bijvoorbeeld een schommel, klimtoestel, glijbaan en speeltoren combineren. Ook kunnen materialen als hout en kunststof samen worden toegepast. Uiteraard worden alle combinatiespeeltoestellen voorzien van een valdempende ondergrond, of het om een speelplaats of schoolplein gaat.

Nijha Speeltoestel buitenKompan SpeeltoestellenKompan Buitenspeeltoestel valdempende ondergrond

 

Houten buiten speeltoestellen

Als natuurlijk, duurzaam alternatief zijn houten speeltoestellen tegenwoordig erg populair. Schoolplein, kinderdagverblijf, speelplaats of kinderopvang, wij leveren en plaatsen enkel houten speeltoestellen van A-leveranciers als Kompan en Nijha.

Kompan houten speeltoestelKompan Scout speeltoestel schoolplein


Speeltorens

Wij leveren en plaatsen diverse soorten speeltorens. Wilt u een toren van hout of een ander materiaal? Wij adviseren u graag over het juiste toestel en uiteraard ook de bijpassende valdempende ondergrond.

speeltoren hout

 

Klimtoestellen

Lekker klauteren en klimmen! Een klimtoestel moet voor kinderen voldoende uitdaging bieden,  maar ook de veiligheid is natuurlijk zeer belangrijk. Onze klimtoestellen voldoen daarom aan alle wettelijke normen en wij denken actief mee over de veiligheid rondom het speeltoestel.

Klimtoestelklimtoestel hout hagsKlimtoestel Kinheim

 

Wipkippen

De wipkip is een van de populairdere speeltoestellen, dat veel wordt geïnstalleerd op speelplaatsen, in speeltuinen en bij kinderdagopvang en kinderdagverblijf. Ook een buitenspeeltoestel als de wipkip voorzien wij met oog op de veiligheid uiteraard van een valdempende ondergrond.

wipkip tuin wipkip

 

Schommels

Een schommel is in de inrichting van een speeltuin eigenlijk een onmisbaar speeltoestel. Wij leveren en plaatsen alleen duurzame en veilige schommels voor onder meer speelplaatsen en schoolpleinen. Uiteraard worden deze voorzien van een valdempende ondergrond.

schommelschommels met valdempende ondergrond

 

en meer...

Wij zijn uw partner en leverancier als het gaat om de totale inrichting van uw speelplaats. Of het nu gaat om ontwerp, inrichting, bestrating, draaimolen, fietsdraaimolen, glijbaan, zandbak, rubbertegels, kunstgras voor voetbal en alle andere zaken rondom buitenspeelplaatsen.Griekspoor is een zeer betrouwbare partner als het gaat om speeltoestellen. Wij denken graag met u mee. Bel ons via 0252-672614.

 

Terug naar Speelvoorzieningen >MEER WETEN

Meer informatie over Speeltoestellen? Vraag het ons!
Terug naar Speelvoorzieningen >
GRIEKSPOOR AAN HET WERK
Bruggen
Renovatie loop-/fietsbrug

Een voorbeeld van een totale herinrichting, met diverse speeltoestellen, valdempende ondergrond en bestrating.

Veel aandacht wordt in de ontwerp- en aanlegfase besteed aan de valdempende ondergrond. Hier is deze van rubber tegels.
Net als de inspecteurs zijn de monteurs van de afdeling Speelvoorzieningen opgeleid om te werken volgens de norm BRL 9921.
x
x